Menu

Directprinting is een drukwerker met een breed assortiment. Met een geavanceerd machinepark in eigen bezit kan het hoge kwaliteit waarborgen en persoonlijk maatwerk aanbieden. Ook zijn er vaste contact personen om zo sterke banden met de klant te houden en er pro-actief kan worden meegedacht met de klant. Spoedlevering is mogelijk bij Directprinting.

Directprinting
Directprinting
Directprinting
Directprinting
Directprinting
Directprinting
Directprinting
Directprinting

Directprinting voorziet zowel in de behoefte van zakelijke als particuliere wensen. Met zeer geavanceerde machines kan het ook eventueel maatwerk producten leveren die niet in het aanbod staan. Spoedlevering is mogelijk en producten worden gratis en blanco bezorgd. De vaste contact personen kunnen altijd met u meedenken over creatieve oplossingen en zorgen er altijd voor dat de kwaliteit aan u wordt geleverd.

Directprinting beschikt over een eigen drukkerij wat het makkelijk maakt om scherpe prijzen te bieden voor bestellingen. Tevens stelt dit de drukkerij in staat om spoedleveringen mogelijk te maken. Heb jij morgen iets nodig? Dan kun je contact opnemen en kan het mogelijk worden gemaakt dat je de volgende dag al jouw bestelling in huis hebt.

Je hebt altijd contact met een vast contactpersoon die jou helpt met vragen. De klantenservice is telefonisch, chat en per mail te bereiken.

Ben je opzoek naar de contactgegevens van Directprinting? Onderstaand vind je het adres en telefoonnummer waarop jij in contact kan komen met de klantenservice. (te bereiken op werkdagen tussen 8:30 en 18:00)

Bezoekadres: De Wetering 30 4906 CT Oosterhout

Telefoonnummer: 0162 476 599

Voordelen

  • Eigen productie

  • Gratis bezorgd

  • Spoedlevering mogelijk

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Online ontwerptool
  • Sjablonen en beeldbank
  • DTP service
  • KVGO Keurmerk
  • Webshop Keurmerk
  • Betaalmethode: Ideal, Creditcard, Op rekening, Vooruitbetaling

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Directprinting'

4 years ago door Marianne over Directprinting

Afgelopen week hier mijn factuurpapier besteld voor mijn praktijk. Ik had echter enkele vragen betreft de aanleverspecificaties voor mijn ontwerpen. Gelukkig was de klantenservice snel. Niks op aan te merken.

4 years ago door S. Bos over Directprinting

Mooie prijzen en een mooi afgewerkt product Ik als startende ZZP-er probeer mijn kosten laag te houden. Hierdoor kwam ik uit op de site van Directprinting. Voor een lage prijs kon ik mooi 250 visitekaartjes bestellen. Na een vriendelijke mevrouw gesproken te hebben via de telefoon, werd ik prima geadviseerd. Precies op de dag dat ik ze zou ontvangen, werd het pakketje bezorgd. Snelle service, prima levering en een goede kwaliteit.

Deel jouw ervaring