Menu

Drukbedrijf’s streven is een zo gunstig mogelijke prijs te creëren voor de klant. Door orders te combineren worden de start-, productie-, en transportkosten geminimaliseerd. In de prijs kan dit verschil in kosten wel oplopen tot 40%. Mocht je een face-to-face ontmoeting met een van de medewerkers van Drukbedrijf willen hebben, dan is dat geen probleem. Het kantoor in Amsterdam is makkelijk bereikbaar.

Drukbedrijf
Drukbedrijf
Drukbedrijf
Drukbedrijf
Drukbedrijf
Drukbedrijf
Drukbedrijf
Drukbedrijf

Het assortiment van Drukbedrijf is, mede dankzij het zo’n grote drukkerij is, erg breed. Voor vele doeleinden biedt het een oplossing; Huisstijl, Promotie, Presentatie, Buitenreclame, Horeca, Kleding, Accessoires.

Grote klanten als Albert Heijn, rtlNederland, IKEA en Heinz bestellen drukwerk bij Drukbedrijf. Dit is een goed referentiekader en zorgt voor de nodige waarborg van kwaliteit. Omdat meerdere verschillende bestellingen uit het assortiment worden gecombineerd kan Drukbedrijf gunstige prijzen aanbieden.

In tegenstelling tot vele andere drukwerkers biedt Drukbedrijf.nl aan om de opmaak en vormgeving te verzorgen voor de klant. ‘Van ontwerp tot creatie’ dat is een unieke service. Jouw huisstijl, textiel en promotiemateriaal ontwerp kun je hier dus uit handen geven tegen lage prijzen.

Daarnaast biedt Drukbedrijf.nl een 24-uurs levering aan en kun je gratis een proefdruk aanvragen om zeker te zijn hoe jouw ontwerp eruit komt te zien.

Voor vragen over bestellingen, ontwerpen of klachten kun je terecht bij de klantenservice. Deze is bereikbaar tussen 08:30 en 18:00. Ook kun je een bericht verzenden, hierop wordt doorgaans binnen 2 uur antwoord op gegeven.

Bezoekadres: Joan Muyskensweg 58 1114 AN Amsterdam

Telefoonnummer: 020 - 850 37 01

Voordelen

  • Ontwerpservice

  • 24-uurs levering

  • Gratis proefdruk

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Online ontwerptool
  • DTP Service
  • Keurmerk: ISO 9001
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Webshop keurmerk
  • Betaalmethode: Ideal, Creditcard, Vooruitbetaling

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Drukbedrijf'

4 years ago door Jos Verstoepen over Drukbedrijf

Sinds 2 maanden overgestapt naar Drukbedrijf. Reden hiervoor was het grafisch ontwerp dat door dit bedrijf kan worden. Wij lieten het eerst bij een lokale drukkerij in de stad drukken. Online scheelt echter veel in de kosten.

1 day ago door Kecygeace over Drukbedrijf

<a href=http://ponlinecialisk.com/>cialis for sale online

Deel jouw ervaring