Menu

Bij Drukvandaag is de klant koning en doet deze drukkerij net graag wat meer voor zijn klant. Producten kunnen vaak de volgende dag al worden geleverd. Door slim in te kopen en strikte afspraken te hebben met leveranciers kunnen gunstige prijzen worden gehanteerd. Het digitale drukwerk wordt gedrukt op HP Indigo machines, bekend om zijn hoge kwaliteit. Drukwerk op maat nodig? Ook dit is geen probleem, vraag gerust een offerte bij Drukvandaag aan.

Drukvandaag kan vrijwel alle drukbare producten leveren. Door afspraken te hebben met externe productiecentra kan het slim en gunstig alle producten aanbieden. Promotie Huisstijl Binnenreclame Horeca Stickers Boeken Foto producten Een fijne extra is dat alle producten altijd gratis worden verzonden. Dit is een dingetje dat lang niet altijd het geval is bij de andere online drukkerijen.

Drukvandaag heeft een aantal service voordelen wat een prettige ondersteuning voor de bestelling is. Zo is er een gratis bestandscheck. Dit houdt in dat er wordt gekeken of het document in de juiste formaten is aangeleverd en of het bestandstype correct is. Bij veel drukwerkers moet je hier extra voor betalen. Daarnaast worden alle producten altijd gratis verzonden.

De klantenservice is per email, telefoon en chat beschikbaar. Drukvandaag biedt dus directe hulp bij problemen en vragen.

De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Contactgegevens zijn hieronder weergegeven.

Bezoekadres: Kiotoweg 741 3047 BG Rotterdam

Telefoon: 010 2290 900

Mailadres: info@drukvandaag.nl

Voordelen

  • Altijd gratis levering

  • Gratis bestandscheck

Nadelen

  • Website interface

  • Geen ontwerpservice

Bedrijfsinformatie

  • Online ontwerptool
  • DTP service
  • Betaalmethode: Ideal, Creditcard, Paypal

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Drukvandaag'

Deel jouw ervaring