Menu

Drukwerkdeal is actief als online drukkerij als 2005. Gedurende deze 10 jaar is het gegroeid tot een van de grootste online drukwerkers. In deze tijd is het assortiment zo uitgebreid dat Drukwerkdeal voor iedere branche en producttype een oplossing kan bieden. Daarbij zorgt de snelle en meewerkende klantenservice voor een prettige manier van bestellen.

Drukwerkdeal
Drukwerkdeal
Drukwerkdeal
Drukwerkdeal
Drukwerkdeal
Drukwerkdeal
Drukwerkdeal
Drukwerkdeal

Omdat het zo’n grote drukkerij is dat zowel in Nederland als in België (Printdeal.be) actief is, sluit het aanbod van drukbare producten aan op ongeveer elk doeleind. Drukwerkdeal biedt drukwerken aan voor de volgende categorieën:

Huisstijl, Promotie, Horeca, Fotoproducten, Stickers, Presentatie, Relatiegeschenken, Buitenreclame, Kleding, Verpakking

Er zijn regelmatig klanten met vragen over aanleverspecificaties. Per product verschilt het namelijk in welk type bestand het moet worden aangeleverd. Ook zijn er veel vragen over de kwaliteit van de verschillende keuzes van papier, afmetingen en afwerkingen.

Drukwerkdeal streeft naar een top klantenservice waarbij er altijd de beste hulp wordt geboden en deze problemen duidelijk gemaakt kunnen worden. Het is mogelijk om de drukkerij doordeweeks op kantooruren te bezoeken. Daarnaast is de klantenservice van Drukwerkdeal bereikbaar via de telefoon, live chat en zijn er vaak antwoorden te vinden op de pagina met veelgestelde vragen.

Mocht je persoonlijke vragen of klachten hebben dan kun je Drukwerkdeal altijd via de klantenservice bereiken. Deze wordt overigens door TRUST Pilot beoordeeld met een 8.4.

Bezoekadres: Keulenstraat 4 7418 ET Deventer

Postadres Postbus 2262 7420 AG Deventer

Telefoonnummer: +31 6 (0)88 88 55 222

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 08:00 tot 18:30

Voordelen

  • Eigen productie

  • Spoedlevering mogelijk

  • Flexibele klantenservice

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Online ontwerptool
  • DTP service
  • Webshop keurmerk
  • Betaalmethodes: Ideal, Creditcard, Paypal, Vooruitbetaling

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Drukwerkdeal'

Deel jouw ervaring