Menu

DrukwerkMAX is een online drukkerij waar de focus ligt op de kleuren, kwaliteit en service naar de klant toe. Met het oog op een kwalitatief hoogwaardig offset drukwerk streeft deze drukkerij ernaar om de beste kwaliteit te leveren. Kerneigenschappen zijn professionaliteit, passie en modern vakmanschap. Het team bestaat uit vakmensen op elk front om tot de beste service te komen.

DrukwerkMAX
DrukwerkMAX
DrukwerkMAX
DrukwerkMAX
DrukwerkMAX
DrukwerkMAX
DrukwerkMAX
DrukwerkMAX

DrukwerkMAX biedt voor de volgende branches oplossingen voor hoogwaardige drukwerken: Zakelijk, Reclame & promotie, Horeca, Fotoproducten, Verpakkingen

Voor iedere categorie biedt DrukwerkMAX de producten aan die onmisbaar zijn. Overduidelijk is dat het hier gaat om kwaliteit en dat de klant voorop staat. Misschien is het niet op alle fronten de goedkoopste, het is wel een van de drukkerijen die de beste producten levert. Zeker op de lange termijn is dit iets waar waarde aan wordt gehecht door de consument.

Vragen over bestanden en aanleverspecificaties worden altijd snel behandeld bij de klantenservice. Mocht je vragen hebben over producten of orders dan staat de klantenservice altijd klaar. Drukwerkmax beschikt over een klantenservice dat op werkdagen te bereiken is van 08:00 tot 18:00 voor alle persoonlijke vragen.

Bestellingen worden altijd gratis en blanco bezorgd. Is de order echter dringend dan is in de meeste gevallen ‘same day delivery’ mogelijk bij Drukwerkmax. Daarnaast hanteert de drukker een 100% tevredenheidsgarantie.

De contactgegevens van Drukwerkmax kun je hier vinden. Mocht je je bestelling fysiek willen ophalen of telefonisch contact opnemen dan kun je onderstaande contactgegevens gebruiken.

Bezoekadres: Klantenservice: Koraalrood 33 2718 SB Zoetermeer

Drukkerij (voor ophalen bestelling, mogelijk op werkdagen van 08:00 tot 17:00): Geograaf 38 6921 EW Duiven Telefoonnummer: 085 - 210 4000

Voordelen

  • Altijd gratis bezorgd

  • Same day delivery mogelijk

  • Voordelige prijzen

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Online ontwerptool
  • DTP Service
  • Webshop keurmerk
  • Betaalmethodes: Ideal, Creditcard, Vooruitbetaling

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'DrukwerkMAX'

4 years ago door Jan van Oosten over DrukwerkMAX

Website zag er prima uit, klantenservice had beter gekund. Levering was overigens wél in orde.

Deel jouw ervaring