Menu

Drukzo wordt beoordeeld met een 9,1 door de klant. Een drukkerij die dus goed wordt gewaardeerd. Het team achter Drukzo bestaat uit ongeveer 70 experts die de kwaliteit waarborgen waar deze online drukker om bekend staat. Drukzo is onderdeel van Helloprint. Deze is actief in Nederland, België, UK, en Spanje. Voor internationale drukwerk opdrachten bent u hier dus aan het juiste adres.

Drukzo
Drukzo
Drukzo
Drukzo
Drukzo
Drukzo
Drukzo
Drukzo

Het assortiment is in de afgelopen 15 jaar ontzettend hard gegroeid. Voor vrijwel alle drukwerk opdrachten bent u hier aan het juiste adres. Uw producten voor 17:30 besteld? Dan is het de volgende dag in huis. Daarnaast biedt Drukzo ook een fijne online ontwerptool indien u hier niet persoonlijk over beschikt. Blijf je een vaste klant? Dan kun je sparen voor unieke cadeaus en kun je meedoen aan leuke winacties. Dit kost geen geld, een leuk extraatje dus.

Drukzo heeft een ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ policy. Orders worden dus meestal snel geleverd. Daarnaast ontvangt u bij elke bestelling punten. Deze kunt u sparen om leuke cadeaus van te kopen. Op de website vind je overigens een groot aanbod aan kortingen en aanbiedingen.

De ontwerpstudio is iets wat uniek is. Niet veel drukwerk aanbieders bieden deze service aan. Met de ontwerpstudio is het makkelijk om jouw wensen letterlijk op papier te laten drukken.

Mocht je vragen hebben over de status van een bestelling of aanleverspecificaties? De klantenservice staat altijd klaar om u verder te helpen met uw vragen. Door een berichtje te sturen of te bellen wordt jouw vraag behandeld.

Bezoekadres: Schiedamse Vest 89 3012 BG Rotterdam

Telefonisch contact: 088 - 088 86 88

Voordelen

  • Ontwerpservice

  • Spaarsysteem

  • Veel aanbiedingen

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Ontwerpstudio
  • Ontwerptool
  • Betaalmethode: Ideal, Creditcard, Op rekening, Mister cash, Vooruitbetaling

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Drukzo'

Deel jouw ervaring