Menu

NLprinters zorgt ervoor dat de prijzen laag zijn vergeleken met de concurrentie door grote volumes te produceren. Het wordt dan ook gepositioneerd als “OER-Hollands goedkoop!”. Hier vind je dus offset en digitaal drukwerk tegen de meest gunstige prijzen. Ervaar je problemen? Dan kun je altijd contact opnemen met de live-chat.

NLprinters
NLprinters
NLprinters
NLprinters
NLprinters
NLprinters
NLprinters
NLprinters

Het assortiment is niet zo uitgebreid als dat van enkele andere concurrenten. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat zij zich op het huidige assortiment dusdanig specialiseren zodat hier alle aandacht voor is en de prijzen bij deze producten dus ook lager liggen dan bij de concurrentie.

Regelmatig heeft men vragen met betrekking tot de aanleverspecificaties en wat voor specificaties de klant nodig heeft voor zijn order. De klantenservice staat altijd klaar om je hiermee verder te helpen. De chatservice maakt het nog makkelijker om deze problemen op te lossen.

Voor vragen en advies kun je terecht bij de klantenservice van NLprinters. Onderstaand zijn het adres en telefoonnummer weergegeven.

Bezoekadres: Eurode-Park 1-11 6461KB Kerkrade

Telefoonnummer: +31 (0)85 773 8841

Voordelen

  • Chatservice

  • Klantenservice tot 21:00 bereikbaar

Nadelen

  • Geen gratis levering

  • Beperkt aanbod

Bedrijfsinformatie

  • Betaalmethode: Ideal, Creditcard, Paypal, Vooruitbetaling

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'NLprinters'

Deel jouw ervaring