Menu

Peterprint is een drukwerker die zeer goed wordt beoordeeld op Trustpilot. Het bedrijf beschikt niet over een volledig assortiment. Echter is hetgeen wat wordt aangeboden van kwaliteit en gegarandeerd de laagste prijs. Is de bestelling niet goed? Dan ontvang jij je geld terug. Ze staan hier overigens altijd klaar om vragen te beantwoorden met vaste contactpersonen.

Peterprint
Peterprint
Peterprint
Peterprint
Peterprint
Peterprint
Peterprint
Peterprint

Het assortiment is niet zo uitgebreid als die van de grootste drukkerijen in Nederland. Echter de producten die Peterprint wel levert zijn van hoge kwaliteit en zeer gunstig geprijsd. Daarnaast heeft u ook nog eens persoonlijk contact met de drukkerij zodat er altijd tot de beste oplossing kan worden gewerkt.

Peterprint biedt de hoogste kwaliteit door te produceren met HP Indigo printers. Tevens staan zij voor de laagste prijzen. Vind je elders een goedkopere optie, laat dit dan aan Peterpint weten om tot een oplossing te komen. Peterprint levert zijn producten graag snel aan zijn klanten. Producten zonder afwerking worden de dag na bestelling geleverd als deze voor 16:00 zijn besteld.

Bij vragen kun je de klantenservice altijd per telefoon bereiken. Vanaf het eerste contactmoment krijg je een vast persoonlijk contact toegewezen. Peterprint wilt dat er een band ontstaat en dat in de toekomst het bedrijf de 'persoonlijk' kent.

De klantenservice staat op werkdagen van 08:30 tot 17:00 altijd voor je klaar. Zie onderstaande gegevens om in contact te komen met Peterprint.

Bezoekadres: Munnekeholm 2 9711 JA Groningen

Telefoonnummer: +31 (0)88 2211 500

Voordelen

  • Niet goed, geld terug

  • Gratis levering

  • Altijd persoonlijk contact

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Ontwerptool
  • Betaalmethode: Ideal, Creditcard, Paypal, Op rekening, Mistercash

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Peterprint'

1 year ago door Eward over Peterprint

Goede kwaliteit, en zeer behulpzaam!

Deel jouw ervaring