Menu

Reclameland is een online drukwerker die de productie in eigen handen heeft in Roden. Klanten op Trustpilot beoordelen deze drukker met een 9,8. Al twee jaar wordt deze drukker uitgeroepen tot beste drukkerij van Nederland. Daarnaast biedt het zijn producten tegen scherpe prijzen aan en worden deze snel geleverd bij de klant.

Reclameland
Reclameland
Reclameland
Reclameland
Reclameland
Reclameland
Reclameland
Reclameland

Reclameland biedt zowel voor zakelijke als particuliere klanten drukwerk producten aan. Met productie in eigen huis en drukwerk specialisten kan Reclameland een hoge kwaliteit waarborgen. Het drukwerk kan op vele verschillende soorten papier worden gedrukt en bewerkt middels verschillende afwerking methodes. Voor alle branches en doeleinden biedt deze drukwerker oplossingen. Zowel voor zakelijk gebruik als voor particulieren.

Ben je benieuwd naar het assortiment? Dan kun je hier drukwerk voorbeelden aanvragen.

Reclameland heeft maar liefst een trustpilot score van 9,9 op basis van 298 beoordelingen van klanten. Orders worden gratis geleverd in Nederland. In het assortiment heb je keuze uit vele soorten papier en afwerking. Bij vragen en kun je terecht bij de klantenservice per telefoon of WhatsApp.

Weten waar jij de klantenservice van Reclameland kunt bereiken? Onderstaand kun vind je de contactgegevens. De klantenservice is overigens bereikbaar op werkdagen tot 18:00.

Bezoekaders: Exportweg 10 9301 ZV Roden

Telefoonnummer: 0800 0025

WhatsApp: 06 107 9999 3

Voordelen

  • Gratis levering

  • 100% eigen productie

  • WhatsApp service

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Online ontwerptool
  • Sjablonen en beeldbank
  • DTP service
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Betaalmethode: Ideal, Creditcard, Op rekening, Mister cash, Vooruitbetalen

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Reclameland'

4 years ago door Joost M over Reclameland

Ik ken geen betere "online" drukkerij dan Reclameland. Het grootste voordeel van dit bedrijf is dat ze een geheel eigen productie hebben. Anderen zeggen dat ook wel te hebben, maar dat is vaak niet waar. Door deze eigen productie heb ik mijn bestellingen altijd supersnel in huis. Wil ik net een iets ander formaat, aantal of afwerking? Bij Reclameland kunnen ze het altijd snel regelen.

11 months ago door Vincent over Reclameland

Na een aantal eerdere bestellingen, zonder problemen, hier een aantal grote muurstickers voor onze babykamer besteld. Vooraf goed geholpen en ons voorzien van informatie. Omdat we geen beschadinging aan de muur wilden, maar ook wilden dat de sticker lang bleef ziten, contact gezocht met het bedrijf. De removable muursticker zou hiervoor prima gebruikt kunnen worden. Volgens de medewerker die wij spraken zat er bij hun op kantoor zo'n sticker al drie jaar op de muur. Gerustgesteld heben wij de muursticker (ongeveer twee bij twee meter uit verschillende delen en vormen) besteld, ontvangen en opgeplakt. Helaas bleken de randen na een dag of twee al los te laten. Dit ziet er uiteraard niet uit. Contact gezocht met het bedrijf, inclusief foto's. Zij reageren dat dit type muursticker hiervoor niet geschikt is en zeggen dat geen van hun medewerkers iets van ons verhaal weet. Uiteindelijk geven ze aan geen sticker te hebben die voldoet aan onze wensen (al voldeed hij daar voor het bestellen volgens hen wel aan). Op vragen wat we hieraan kunnen doen om het op te lossen, komt geen reactie. We kunnen het geld retour krijgen, als we de sticker van de muur trekken op eigen kosten naar hen terugsturen? Vermoedelijk verwachten ze dat we ons geld terug willen en de sticker gaan hergebruiken o.i.d. Een tegemoetkoming in de gemaakte kosten en hulp bij het oplossen zou beter zijn. Na alle uren die we in het ontwerpen, maken en opplakken van de stickers hebben gestopt gaan we deze er natuurlijk niet meteen weer afhalen....

Deel jouw ervaring