Menu

ZoGedrukt is een online drukwerker die beschikt over eigen machines. Alle orders worden dus ook in-huis geproduceerd. Kwaliteit wordt hier zeker gewaarborgd met HP Indigo en Komori machines. Een handige blogpagina geeft nuttige tips en weetjes over drukwerkproducten en hoe je het beste kunt ontwerpen en vormgeven. Voor maatwerk is er altijd de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Bij ZoGedrukt gaat dit zeer eenvoudig door de overzichtelijke offerte pagina.

ZoGedrukt
ZoGedrukt
ZoGedrukt
ZoGedrukt
ZoGedrukt
ZoGedrukt
ZoGedrukt
ZoGedrukt

ZoGedrukt biedt drukwerk aan binnen de volgende categorie├źn: Beurs & presentatie, Buitenreclame, Horeca & Evenementen, Huisstijl & zakelijk, Promotioneel, Relatiegeschenken en Voor thuis. Voor grootformaat digitaal drukwerk kun je contact opnemen.

Bestellingen worden altijd gratis verzonden binnen Nederland en mocht het nodig zijn dan is een spoedlevering mogelijk. Prettig aan deze drukwerker is dat bestanden altijd gratis gecontroleerd worden om foute leveringen te voorkomen.

Heb je geen ontwerp of weet je niet hoe je dit moet maken? Dan is het mogelijk bij ZoGedrukt om een ontwerp te laten maken. Op maat wordt persoonlijk en samen naar een goed ontwerp gewerkt.

Heb je vragen over een bestelling of advies nodig? Dan kun je de klantenservice van ZoGedrukt maandag tot en met vrijdag bereiken van 08:00 tot 17:00. Zie onderstaande contactgegevens:

Bezoekadres: Zuthpenstraat 6 7575 EJ Oldenzaal

Telefoonnummer: +31 (0)88 730 1111

Voordelen

  • Ontwerpstudio

  • Gratis levering

  • Gratis bestandscheck

Nadelen

Bedrijfsinformatie

  • Gratis verzending
  • Keurmerk ISO 9001
  • Gratis bestandscheck
  • Betaalmethode: iDeal, Creditcard, Paypal, Op rekening, Mister cash, Vooruitbetaling

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'ZoGedrukt'

Deel jouw ervaring