Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Drukwerkdeal

Drukwerkdeal

Drukwerkdeal is al tijden lang de grootste drukkerij van Nederland. Het bedrijf is dan ook voor vele andere bedrijven en consumenten de #1 keuze voor drukwerk. Mede doordat drukwerkdeal van alle online drukkerijen één van de grootste assortimenten heeft. Daarbij zorgt de snelle en meewerkende klantenservice voor een prettige manier van bestellen.

Officiële website: https://www.drukwerkdeal.nl

In België is drukwerkdeal bekend onder de naam: printdeal.be. Ook in België is drukwerkdeal één van de grootste drukkerijen. Het moederbedrijf van Drukwerkdeal heet ook ‘Printdeal’

Bron: Centraal Deventer.nl & Knack.be

Het assortiment van Drukwerkdeal

Op het punt van assortiment kent Drukwerkdeal geen gelijke, van het bedrukken van mondkapjes tot het traditioneel drukken van visitekaartjes.

De missie van Drukwerkdeal

Tegenwoordig willen klanten vooral geen gedoe en onnodige gegevens achterhalen. Klanten willen gewoon snel drukken en geen gehannes. Drukwerkdeal speelt hier zeer effectief en op een leuke manier op in:

Onze Recensie van Drukwerkdeal

Over het algemeen zijn de gebruikers van Drukwerkdeal positief, er staan duizenden positieve ervaringen online. Wel zit er hier een minimale kanttekening bij: Alles gaat bij drukwerkdeal zo automatisch mogelijk. Het positieve hiervan: De prijzen zijn in verhouding tot de concurrentie laag. Echter zit hier ook een negatief punt bij: Dit zorgt er soms wel voor dat als de prints er niet zo mooi uitkomen (wat natuurlijk een uitzondering is) als bedoelt je soms in de problemen kan komen omdat er niet echt naar gekeken is. Dit zie je ook in de recensies soms terug komen. Dat is de keerzijde wellicht van een zeer grote speler zijn. Toch is dit een klein negatief puntje op één van de beste en sterkste spelers in de markt: Drukwerkdeal.nl.

Officiële website: https://www.drukwerkdeal.nl

Onze review + reviews van gebruikers

Review Drukwerkdeal
4.5 / 5 Drukwerkvergelijken
{{ reviewsOverall }} / 5 (1 rating) Gebruikers
Prijs
Service
Afdrukkwaliteit
Tevredenheid
Meningen van bezoekers... Laat jouw mening achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw mening achter

Contact