Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DrukwerkMAX

drukwerk-max

DrukwerkMAX  is een online drukkerij waar de focus ligt op de kleuren, kwaliteit en service naar de klant toe. Met het oog op een kwalitatief hoogwaardig offset drukwerk streeft deze drukkerij ernaar om de beste kwaliteit te leveren. Kerneigenschappen zijn professionaliteit, passie en modern vakmanschap. Het team bestaat uit vakmensen op elk front om tot de beste service te komen.

Officiële website: https://www.drukwerkmax.nl

DrukwerkMAX heeft voor GGD Noord- en Oost-Gelderland volgens afspraak de bestelde brochure geleverd. Van tevoren hulp gekregen bij het instellen van de juiste kleurinstellingen zodat tekst en afbeeldingen correct zijn weergegeven. Waarvoor dank!

Bron: Review GGD

Het assortiment van DrukwerkMAX

DrukwerkMAX biedt voor de volgende branches oplossingen voor hoogwaardige drukwerken: Zakelijk, Reclame & promotie, Horeca, Fotoproducten, Verpakkingen.

Voor iedere categorie biedt DrukwerkMAX de producten aan die onmisbaar zijn. Overduidelijk is dat het hier gaat om kwaliteit en dat de klant voorop staat. Misschien is het niet op alle fronten de goedkoopste, het is wel een van de drukkerijen die de beste producten levert. Zeker op de lange termijn is dit iets waar waarde aan wordt gehecht door de consument.

Onze Recensie van Drukwerk MAX

Op het eerste gezicht lijkt Drukwerk MAX een zakelijke drukkerij te zijn in een consumenten jasje. Dus zeer overzichtelijk en met veel uitstraling op het vlak van vertrouwen. Je ziet dan ook in de duizenden recensies dat Drukwerk MAX een groot tevreden klantenbestand heeft en voor duizenden bedrijven met veel succes drukwerk aflevert.

Officiële website: https://www.drukwerkmax.nl

Onze review + reviews van gebruikers

Review Box 0
4.4 / 5 Drukwerkvergelijken
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 ratings) Gebruikers
Prijs
Service
Afdrukkwaliteit
Tevredenheid
Meningen van bezoekers... Laat jouw mening achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw mening achter

Contact