Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

HelloPrint

HelloPrint Logo

Een bedrijf als Helloprint moet je wellicht anders bekijken dan de concurrenten. Helloprint heeft zelf namelijk helemaal geen productie faciliteit. Als consument of zakelijke klant kan je echter gewoon gebruik maken van de diensten, de reviews zijn redelijk. Vooral de laatste weken zien wij echter iets meer negatieve reviews verschijnen. [ bron ]

Officiële website: https://www.helloprint.com/nl

HelloPrint heeft tijdens de coronacrisis moeilijke jaren gehad, Hans Scheffer doet er alles aan om Helloprint hier sterker uit te laten komen.

Bron: Printmatters.nl

Het assortiment van HelloPrint

Als je kijkt naar de hardlopers van Helloprint binnen het assortiment staat daar op #1 de koppeling met Canva. Canva is de laatste maanden op meer sites dé oplossing als alternatief voor Photoshop. Het lijkt erop dat Helloprint hier heel handig op in heeft gespeeld.

hardlopers helloprint

Onze Recensie van HelloPrint

Waar je HelloPrint het succes en de toekomst gunt staan er wel wat veel negatieve / recente reviews online. [ bron ] Het bedrijf heeft het wellicht ‘echt’ lastig met de coronacrisis en zal ook wel wat maanden nodig hebben om hier weer goed uit te komen. Toch is HelloPrint gewoonweg goed te gebruiken voor zowel zakelijke klanten als consumenten en verwachten wij dat alles snel weer wordt recht getrokken. Wij houden de reviews die online komen zowel hier als op andere sites in ieder geval goed in de gaten.

Officiële website: https://www.helloprint.com/nl

Onze review + reviews van gebruikers

HelloPrint Reviews
3.8 / 5 Drukwerkvergelijken
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 ratings) Gebruikers
Prijs
Service
Afdrukkwaliteit
Tevredenheid
Meningen van bezoekers... Laat jouw mening achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw mening achter

Contact