Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Veelgestelde vragen

Regelmatig zijn er bezoekers of bedrijven die vragen hebben over onze service van Drukwerkvergelijken.nl. Kijk voordat u contact met ons opneemt eerst eens bij de veelgestelde vragen. Wellicht dat uw vraag al beantwoord is.

Wat is het verdienmodel van Drukwerkvergelijken.nl?

Van alle bezoekers die via onze site terecht komt en bestelt bij een Drukwerker ontvangen wij een vergoeding. Echter zijn wij wel 100% onafhankelijk. Het gaat ons erom dat de bezoeker de beste opties direct voor ogen heeft. Manipulatie van posities komt dus niet voor!

Kan ik mijn bestelling bij Drukwerkvergelijken.nl plaatsen?

Nee, helaas. Momenteel zijn het echt vaste prijzen voor de meest voorkomende bestelling in het geselecteerde productsoort. Wellicht dat wij in de toekomst bestelvelden plaatsen per drukwerker zodat je makkelijk direct een bestelling kan plaatsen.

Waarom verschillen de prijzen zo ontzettend, het zijn toch dezelfde producten?

Iedere drukwerker beschikt over verschillende type machines en sommige besteden zelfs de productie uit. Daarnaast hangt het ook samen met de inkoop van bepaalde materialen. Zo kan per drukbedrijf de prijs voor hetzelfde product verschillen.

Kan ik mij als drukbedrijf aanmelden bij Drukwerkvergelijken.nl?

Absoluut. Wij streven naar een zo compleet mogelijk overzicht van drukwerk bedrijven om de klant zo de beste keuze te kunnen laten maken. Interesse voor vermelding? Neem dan contact met ons op via deze link